web analytics
Dec 272011
 

Na de aftrap van een aantal gratis Coldplay nummers en muziekvideo’s is het vandaag op de tweede dag aan de beurt aan een game. Namelijk ‘Broken Sword – The Smoking Mirror’.

Een beschrijving van het spel vind je uiteraard in de App Store  maar ook in dit bericht op iPhoneclub.

iTunes 12 dagen app 1 dag 2: Broken Sword - The Smoking Mirror: Remastered  iTunes 12 dagen app 2 dag 2: Broken Sword - The Smoking Mirror: Remastered

Een opmerking: deze app is niet alleen vandaag, maar al een paar dagen gratis. Niet echt een cadeautje van Apple dus. Dit wordt uiteraard dan ook op iPhoneclub even aangestipt in het aankondigingsartikel van deze app van vandaag. Naast het artikel (de game-update) waar ze naar linken, waar het spel al eerder vermeld werd, kwam ik heb ook in een ander niet gelinkt artikel tegen.

Downloaden kan door in de ‘iTunes – 12 Dagen Cadeaus’ app op ‘Gratis in de App Store’ te tappen of door deze link aan te klikken.

Het eerste spel (wat vorig jaar gratis aangeboden werd) heb ik in deze blogpost op mijn oude blog beschreven.

Meer weten over deze actie?

Zoek dan op het label ‘iTunes-12-dagen-2011-2012

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht

(verplicht)